La mulți ani!

Ultimele zile ale acestui an sunt gata să treacă în clepsidra timpului, anul 2021 urmează să-şi deschidă calendarul cu file noi, pline de speranțe, idei creative, realizări frumoase, prosperitate şi perspective pentru fiecare.

An de an împărtășim bucuria și magia Sfintelor Sărbători de iarnă cu cei pe care îi prețuim. Vă mulțumim că ați fost și sunteți alături de noi și vă urăm sărbători Binecuvîntate și un An Nou generos, cu parteneri de încredere, realizări și împliniri pe măsura așteptărilor.

În atmosfera magică a Sfintelor sărbători de iarnă, provocările anului care pleacă, să fie doar o amintire, iar reușitele înregistrate să rămână  demne de apreciere și deosebită recunoştinţă.

Vă dorim ca aceste sărbători, încununate de farmec și mister să reunească eforturile pe care le depuneți pentru atingerea obiectivelor și a scopurilor propuse pentru noul an.

Vă adresăm cele mai călduroase urări de bine cu ocazia sosirii Anului – 2021 și Sfintelor Sărbători de iarnă. Feeria sărbătorilor de iarnă să vă cuprindă cu ecoul colindelor, cu dulcele miros al cozonacilor și cu îmbrățișări calde ale celor dragi.

Fie ca Anul Nou 2021 să fie plin de idei creative, noi realizări și prosperitate.

Noul an sa va fie presărat cu multe împliniri, fericire și nu în ultimul rând, sănătate!

Sărbători Fericite și La Multi Ani!

În numele Asociației de Biosiguranță și Biosecuritate din Republica Moldova

Olga BURDUNIUC, Președinte ABBRM