Membrii ABBRM în vizită la gimnaziul satul Izbiște, raionul Criuleni cu scopul promovării măsurilor de protecție împotriva COVID-19

În data de 9 septembrie 2020 membrii Asociației de Biosiguranță și Biosecuritate din Republica Moldova au susținut o serie de prezentări și discuții interactive cu elevii clasei a doua de la gimnaziul din satul Izbiște, raionul Criuleni cu referire la pandemia de Coronavirus: generalități privind infecția cu virusul COVID-19 și măsuri de protecție.

Copiii au fost familiarizați despre ce este noul Coronavirus, de unde apare, cum se transmite, ce simptome prezintă bolnavul și desigur a fost pus accentul pe măsurile de profilaxie.

Informația a fost prezentată pe înțelesul copiilor utilizând metode și tehnici interactive, imagini colorate sugestive, ghiduri și pliante.

La final, din partea Asociației de Biosiguranță și Biosecuritate din Republica Moldova, copiilor le-au fost oferite șervețele, baloane, dezinfectant, pliante ilustrate cu eroi îndrăgiți din desene animate, ce demonstrează explicit măsurile de protecție împotriva COVID-19.